Het Klompenpad

klompenpadenOp klompenpaden.nl vindt u de mooiste wandelroutes over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. Geniet tijdens uw wandeling van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur. Alle wandelingen kunt u zowel vinden op de overzichtskaart, op naam of op lengte. Ieder Klompenpad heeft een eigen pagina met een fotoreeks die een indruk geeft van het landschap waar u doorheen wandelt. Daarnaast staat er een kaartje met de route die u eenvoudig kunt uitprinten.

Kopermolenpad
Pancakesandmore.nl (Le Triangle) ligt op de route van het Klompenpad “Kopermolenpad”.
Ontdek het mooie buitengebied van Wenum Wiesel. Wandelen langs beken, over historische paden en enken, door weilanden en beekdalen. Laat u verrassen door dit bijzondere afwisselende landschap. Klompen aan, rugzak op en gaan!

De rondwandeling het Kopermolenpad is 13 km lang.  Het startpunt is de Wenumse Watermolen, Oude Zwolseweg 164 in Wenum Wiesel. Met openbaar vervoer te bereiken via bushalte Papegaaiweg in Wenum Wiesel.

Markering: oranje markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Meer informatie:
www.klompenpaden.nl/klompenpad/kopermolenpad